Η Αύρα

Η Aύρα είναι λατινική λέξη και σημαίνει αέρας που κινείται απαλά, μια πνοή του αέρα.
Είναι ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας σαν ένα είδος φωτοστέφανου. Αποτελείται από 7 Aύρες σε 7 λεπτά στρώματα γύρω από το σώμα του ανθρώπου.

Η πρώτη Aύρα, είναι η πνευματική και έχει διάμετρο 6 μέτρα.
Η δεύτερη Aύρα, είναι η νοητική και έχει διάμετρο 3 μέτρα.
Η τρίτη Aύρα, είναι η αιθερική που έχει διάμετρο μέχρι και 20 εκατοστά από το υλικό μας σώμα.
Οι υπόλοιπες 4 Aύρες αλληλοκαλύπτονται και δεν μπορούν να προσδιοριστούν.

Πολύ σπάνια μπορεί κάποιος να δει την Aύρα σε κάποιο άτομο. Αυτό όμως που μπορούν να βλέπουν οι διορατικοί, είναι η αιθερική Aύρα που φαίνεται σαν ένα είδος διαυγούς πεδίου που αποτελείται από διάφορα χρώματα και σχήματα.

Η Aύρα αλλάζει χρώμα, μέγεθος, δομή και ένταση ανάλογα με την διανοητική και συναισθηματική κατάσταση του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Τα έντονα συναισθήματα και η διανοητική ασθένεια, αντικατοπτρίζονται στην εμφάνιση της Aύρας.

Η Aύρα έχει μερικές χιλιάδες ξεχωριστές αποχρώσεις και την βρίσκουμε όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά και στα ζώα, τα πουλιά, τα φυτά, τα πετρώματα και σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.
Η μέθοδος Κίρλιαν μπορεί να φωτογραφίσει την Aύρα και την κάνει ορατή στον άνθρωπο.

Η Aύρα που εκπέμπει το σώμα μας, αποτελεί ένα ακριβές μέσο διάγνωσης, όχι μόνο για τις είδη υπάρχουσες ασθένειες, αλλά και για αυτές που δεν έχουν ακόμα εκδηλωθεί.

Η Aύρα είναι το ενεργειακό πεδίο που βρίσκεται γύρω και μέσα σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς (ο αιθέρας του Πλάτωνα).